Ray-Ban Stories : Stay Connected

Ray-Ban Stories : Stay Connected

Grote kans dat u er al iets over gehoord hebt. Zo niet, sta mij toe om u de nieuwe generatie brillen voor te stellen: Ray-Ban Stories. Het razend populaire brillenmerk heeft in samenwerking met Meta (Facebook) een slimme (zonne)bril uitgebracht. Gedaan met het zoeken naar jouw smartphone om een foto of filmpje te nemen om dan te beseffen dat het moment gepasseerd is.

Met deze (zonne)brillen kan je op elk moment een foto of fimpje opnemen waarna je het achteraf kan delen op jouw social media via de aparte app Facebook View. Dit zal het besturingssysteem zijn van jouw slimme bril en je metgezel voor het delen van de inhoud. De dual SMP-camera’s zitten mooi in de buitenste hoeken van de bril. Een ideale plaatsing om jouw foto’s en fimpjes diepte en dimensie te geven. Maak foto’s met een hoge resolutie (2592×1944 pixels) en kwaliteitsvideo’s met 1184×1184 pixels bij 30 frames per seconde. De camera past zich automatisch aan aan het licht om je heen voor opnamen van hoge kwaliteit. Deze bril kan je ook handsfree bedienen. Dankzij de rijke spraak- en geluidskwaliteit zijn gesprekken en video-opnamen helder. Er zijn 3 ingebouwde microfoons, die vangen geluid in alle richtingen op. Om de bril handsfree te gebruiken zeg je “Hey Facebook…” gevolgd door enkele simpele commando’s:

  • Take a photo,
  • Take a video,
  • Start recording
  • Pause,
  • Next,
  • Volume up,

We zijn nog wachtende op de update die ervoor zorgt dat we Nederlandstalige commando’s kunnen geven. Als je nog wat onwennig bent met de spraakcommando’s kan je natuurlijk met een enkele beweging jouw bril bedienen. Op de rechter veer zit een knopje waarmee je de camera kan bedienen. Muziek pauzeren, een volgend nummer kiezen of terug het vorige nummer beluisteren kan via het touchpad op de veer. Want met deze bril kan je ook muziek beluisteren met de open-ear speakers net naast je oren. Ook telefoneren kan via deze weg erg vlot en veilig. Zo blijf je je altijd gewaar van je omgeving.

Deze innovatieve bril bestaat in 8 tijdloze kleurencombinaties in 3 bestsellende modellen. De legendarische Wayfarer, de Round, en Meteor. Hebt u geen nood aan een zonnebril, bestaan deze gadgets ook met heldere glazen en photochromatische glazen. Draagt u een bril, dan kunnen we deze ook met uw correctie bestellen.

Bent u benieuwd hoe deze bril in het echt presteert? Kom hem uittesten in onze winkel.

Tot binnenkort !

Geen reactie's

Geef een reactie