Ons voltallige team opticiens-optometristen staat klaar om u te adviseren bij het aanpassen van contactlenzen en het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. Wij beschikken ook over een ruime keuze aan optische meetapparatuur zoals verrekijkers, telescopen en vergrootglazen.

 

We beschikken over de recentste slijpmachines en al het mogelijke reparatiemateriaal om uw bril in ons eigen atelier te monteren of te herstellen. Dit alles kan binnen de kortste keren. We staan bekend om onze supersnelle service.

Wat wij bieden


In ons reusachtige gamma vindt u alleen topkwaliteit aan een scherpe prijs, en steeds uit de nieuwste collecties. Of u nu een hightech Lindberg montuur, een hippe Ray Ban zonnebril in de nieuwste kleur of eerder een stijlvolle bril als accessoire zoekt, we hebben het allemaal. Onze missie is een tevreden klant die complimentjes krijgt van familie en vrienden.

De zon schijnt niet alleen in juli en augustus, dus hebben wij een permanente voordeelactie voor zonnebrillen op sterkte. Voor brillenglazen van topkwaliteit werken wij samen met HOYA. Op hun website vindt u ook de antwoorden op al uw vragen over uw ogen en zicht.

Overige producten


Verrekijkers & Telescopen

Een verrekijker is een hoogwaardig technisch product. De aanschaf ervan vraagt dan ook om professioneel advies. Of u er nu één zoekt voor theater, vogelobservatie, safari of misschien zelfs een telescoop voor astronomie: wij staan klaar om u wegwijs te maken in de verschillende collecties, soorten en modellen.

Meetinstrumenten

Bent u op zoek naar een klassieke contrabarometer, een thermometer voor binnen of buiten, een hygrometer voor uw wijnkelder, een professioneel weerstation met de meest volledige functies zoals een wind- en regenmeter? Van handgemaakte barometers tot hightech digitale toestellen: wij bieden u de grootste keuze in Antwerpen.

Vergrootglazen

U zoekt loepen voor uw hobby of beroep? Een gezichtshulp voor slechtzienden (low-vision)? Met ons advies vindt u het juiste vergrootglas. Wij bieden u steeds een ruime keuze uit het gamma van Eschenbach, Schweizer en Zeiss.