Ons voltallige team opticiens is gepassioneerd bezig met het welzijn van uw ogen. Erik, Barbara, Annemie, Aurélie en Paty staan klaar om u deskundig te adviseren bij het aanpassen van contactlenzen en het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. Wij streven naar tevreden klanten die complimentjes krijgen van familie en vrienden. Onze opticiens-optometristen doen een professionele oogmeting, gratis en met of zonder afspraak.

 

Ook voor diverse optische meetapparatuur kan u bij ons terecht. Zo hebben we een mooi gamma aan verrekijkers en vergrootglazen in huis. Ook voor telescopen, barometers, hygrometers en weerstations bent u aan het juiste adres.

 

We staan bekend om onze supersnelle service. Dat komt doordat we recente slijpmachines in huis hebben voor de brilmontages, en een grote stock aan glazen. Vaak kan uw nieuwe bril op één uur al klaar zijn! Ook alle mogelijke reparaties gebeuren in ons eigen atelier. Dit alles kan binnen de kortste keren.

Wat wij bieden


Dankzij onze passie voor mode en bovenal véél keuze uit de nieuwste collecties, vindt u bij ons uitsluitend topkwaliteit aan scherpe prijzen.

Een greep uit het aanbod aan optische brillen: hightech LINDBERG, jong & hip Ray-Ban, stijlvol Lafont, 3D geprint Monoqool, lichtgewicht Silhouette, tijdloos Oliver Peoples en zoveel meer.

Bij de zonnebrillen vindt u oa. funky Dita en Cazal, sportief Oakley, contrastverhogend Serengeti en het überchique Tom Ford of CHANEL.

Wist u trouwens dat wij er prat op gaan de grootste keuze aan Ray-Ban zonnebrillen van ‘t Stad in huis te hebben? Of dat wij voor Versace en het 99% gepolariseerde Maui Jim exclusief verdeler zijn in Antwerpen? Ook de Italiaanse handbeschilderde leesbrillen van Deseye vindt u enkel bij ons.

Natuurlijk maakt u uw look helemaal “af” met het juiste accessoire. Brilkettingen en -koordjes, knappe etuis in modern vilt, natuurleder of metaal, discreet of in felle kleuren, we hebben het allemaal. Een overzicht van alle merken in de winkel vindt u hier.

Contactlenzen? Wij kunnen u een persoonlijk aanpastraject voorstellen zodat u in de kortst mogelijke tijd uw perfecte type contactlenzen gevonden hebt. Bovendien hanteren wij bodemprijzen voor de beste contactlensvloeistoffen op de markt.

Omdat de zon niet alleen schijnt in juli en augustus, hebben wij een permanente voordeelactie voor zonnebrillen op sterkte. Onze huisleverancier voor brillenglazen van topkwaliteit is HOYA, maar wij werken samen met alle grote glasfabrikanten.

Overige producten


Verrekijkers & Telescopen

Een verrekijker is een hoogwaardig technisch product. De aanschaf ervan vraagt dan ook om professioneel advies. Of u er nu één zoekt voor theater, vogelobservatie, safari of misschien zelfs een telescoop voor astronomie: wij staan klaar om u wegwijs te maken in de verschillende collecties, soorten en modellen.

Meetinstrumenten

Bent u op zoek naar een klassieke contrabarometer, een thermometer voor binnen of buiten, een hygrometer voor uw wijnkelder, een professioneel weerstation met de meest volledige functies zoals een wind- en regenmeter? Van handgemaakte barometers tot hightech digitale toestellen: wij bieden u de grootste keuze in Antwerpen.

Vergrootglazen

U zoekt loepen voor uw hobby of beroep? Een gezichtshulp voor slechtzienden (low-vision)? Met ons advies vindt u het juiste vergrootglas. Wij bieden u steeds een ruime keuze uit het gamma van Eschenbach, Schweizer en Zeiss.