Ook zo gek op trends?

Ook zo gek op trends?
Ronde brillen zijn helemaal terug van weggeweest.

Zo is er bijvoorbeeld de #RoundMetal van Ray-Ban. Deze was oorspronkelijk te verkrijgen in drie kleuren maar ondertussen is dit model weer zo hip dat het in verschillende kleuren en materialen leverbaar is. Je hebt deze Icoon nu ook in een opvouwbare versie, met lederen randen én in kunsstof! Uiteraard ook met de typerende #FlashLenses van Ray-Ban.


Giorgio Armani en Persol doen ook mee met een gesofisticeerde combinatie van materialen om een bril vol karakter te presenteren. Giorgio Armani Eyewear doet dit met zijn Frames Of Life collectie.

Persol heeft in alle series van brillen wel een rond model zitten. Hieronder kan je het filmpje bekijken van de nieuwe Film Noir collectie.

Te klassiek? Sportief rond kan ook: Police brengt u de Exchange2 met gepolariseerde spiegel glazen. Sportief, licht van gewicht én super van kwaliteit.

Dit alles en zoveel meer is natuurlijk verkrijgbaar bij Optiek Arnouts, dé referentie voor Antwerpen met een enorme keuze aan zonnebrillen. U vindt ons onder in de Boerentoren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.