Ook last van de laagstaande zon?

Antwerpen 12 december 2018, ’s ochtends met een open hemel en stralende gouden Boerentoren. Naast een goed humeur en een portie vitamine D die we krijgen van zo’n dagen,  hebben we in de winter toch ook last van de storende laagstaande zon. 

Of je nu de brandende woestijn, besneeuwde bergen of drukke stadswegen trotseert: er is maar één glas dat in alle situaties comfort kan bieden. De Drivers® glazen van Serengeti Eyewear zijn pioniers in fotochromatische technologie. Dit wil zeggen dat de glazen donkerder worden naarmate de UV-straling die er aanwezig is. Deze glazen optimaliseren de omgeving en geven uw ogen de exacte hoeveelheid licht dat ze nodig hebben, altijd en overal. Ze helpen vormen en kleuren duidelijker te onderscheiden zonder uw ogen te vermoeien.

Tijdens de koudere wintermaanden staat de zon heel laag aan de horizon en schijnt ze sneller in uw ogen. Iedereen heeft het effect van een storende laagstaande zon al ondervonden: verblinding of een langdurige witte afdruk op het netvlies zijn maar enkele voorbeelden. Dit kan levensgevaarlijk zijn op de fiets en in de auto maar ook wandelaars riskeren een andere weggebruiker over het hoofd te zien. De zonneglazen van Serengeti bieden ook hier een excellent comfort.

We zijn al meer dan 20 jaar officiële dealer van Serengeti en hebben de nieuwste modellen in stock. Kom langs en laat u overtuigen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.