Neem uw ski’s/snowboard al maar klaar: Optiek Arnouts representeert Dragon Alliance SnowGoggles in Antwerpen.

De zomer is voorbij, dat hebben we allemaal gemerkt. De temperaturen zakken en de jassen komen terug tevoorschijn. Een post-zomer-dipje krijgen wij daar niet van want wij kijken uit naar de winter – of meer bepaald: de wintersport! Wij zijn er helemaal klaar voor en stellen u voor:
De gloednieuwe collectie SnowGoggles van Dragon Alliance !

Dragon Alliance is een Amerikaans merk, begonnen in 1993 met plaatselijk zonnebrillen te ontwikkelen die enkel in kleine surf winkels te verkrijgen waren. Hun interesse voor surfen, snowboarden en dirt bikes waren de leidraad voor hun missie: het ontwikkelen van toonaangevende brillen en accessoires voor de actieve jeugd.
Door persoonlijke interesse kon de oprichter Will Howard streven naar een distributie van accessoires voor zijn favoriete sporten. Snowboarders en dirt bike rijders werden lange tijd als tweederangs beschouwd, net om die reden was dit de ultieme doelgroep. Want zo voelde het bedrijf zich ook aan het begin tussen alle grote sportfabrikanten. Vanaf dat moment nam hij rasechte snowboarders in dienst die zijn materiaal testen en helpen verbeteren (zie filmpje onderaan). En wij kunnen bevestigen dat ze daarin met glans geslaagd zijn.

In 2011 kwam de eerste frameless of randloze Snow Goggle op de markt met SwiftLock Technology. Een doorbraak in de wintersportwereld. Nog nooit van gehoord? Zeker naar het onderstaande filmpje kijken dan. Met de SwiftLock Tech moet je nooit meer stuntelen met verwisselbare lenzen op de piste. Het is vanzelfsprekend dat type SnowGoggle al een Dream Come True en Must Have was vanaf de release in de skiwereld akep5mj.

Getest en goedgekeurd in de winkel. 😉

Van deze beelden krijgen wij alvast zin in de komende winterperiode!
Wil je ze zelf testen? Kom dan zeker langs.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.