Maui Jim – Color you can feel.

Ontstaan in Hawaï in 1987 is MAUI JIM inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd topproduct. We kunnen gerust stellen dat MAUI JIM de allerbeste gepolariseerde zonneglazen maakt die er op de markt te vinden zijn. Anti-schittering, contrastverhogend, kleurversterkend, met zulke glazen krijgen je ogen de rust en scherpte die ze kunnen gebruiken in alle omstandigheden. Aan het water, op de weg, in de besneeuwde bergen, in de natuur.

Wij zijn super trots om de enige verdeler te zijn in Antwerpen, en daarom halen we ook de volledige collectie in huis. Maui Jim biedt een diversiteit aan lenskleuren en monturen in alle stijlen, van sportief over hip tot elegant en gesofisticeerd.

Daardoor is er ook keuze voor alle budgetten, want de zonnebrillen gaan van 170€ voor de instapmodellen tot 485€ voor de hoogtechnologische titanium brillen. Maar steeds zonder enige toegeving te doen wat betreft de glazen: alleen het beste is goed genoeg dus de 99% gepolariseerde glazen vind je in de hele collectie terug.

Kers op de taart: als u een bril draagt, geen probleem: MAUI JIM maakt z’n glazen ook op sterkte!

Kent u MAUI JIM? Hoezo, nog niet? Kom ze snel uittesten bij Optiek Arnouts, op zonnige dagen gaan we samen met u genieten van de warmte op onze snoet, voor onze winkel op het trottoir, met een MAUI JIM op onze neus 😎. Een fantastische ervaring, gegarandeerd.

Bekijk ook zeker volgend filmpje dat Beleef Antwerpen voor ons gemaakt heeft! 😍

Geen reactie's

Geef een reactie